full service bureau voor online marketing

Onze belangrijkste troef is om te zorgen voor meer zichtbaarheid in Google, het verkeer naar je website te laten groeien, en hoge zoekmachine rankings te halen door middel van onze mix van internet marketing diensten Wij zijn een bureau  die elke dag de online marketing verzorgt van heel wat bedrijven in Vlaanderen door middel van linkbuilding , website optimalisatie, content optimalisatie en SEO. Ben je op zoek naar een partner die kan instaan voor de SEO-marketing, content marketing, affiliate marketing, e-mailmarketing, maar voor de marketing van sociale media van jouw website? Customer journey: optimaliseer de customer experience van je klanten Hoe zorg je ervoor dat je online platform en marketingplan zijn afgestemd op het proces dat je klanten doorlopen bij de aankoop en het gebruik van je producten of diensten? Het ‘Internet of Things’-verhaal, dat je ongetwijfeld al ergens hebt horen vallen, is niet alleen van toepassing op fysieke producten zoals kleurrijke verlichting, automatische rolluiken enz… Het is ook volop van toepassing op softwaresystemen die jouw systeeem en marketingverhaal een stuk haalbaarder en realistischer maken..

studiomx is uw full service bureau voor online marketing Wij verzorgen alles – van een gebruiksvriendelijke website of webshop tot slimme online advertentiecampagnes Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media ? Daarom bieden wij onze klant een Full Service dienstverlening aan zodat we de waarde van de bezoekers op uw website kunnen maximaliseren in elke fase van het pad naar conversie. Maar als je ons helemaal wil overtuigen vinden we het altijd fijn mocht je de sites en social media kanalen van onze klanten en eigen projecten eens bekijken en alvast nadenken over zaken die beter kunnen ( bekijk hier nog meer klanten ). Kan je niet wachten?

Bedrijven uit de bouwsector moeten voor eens en voor altijd ophouden met in hun marketingaanpak alleen maar te zeggen wat ze doen Breng liever problemen in kaart en zorg dat je producten en/of diensten deze oplossen. Bij Zite Media vinden we dan ook dat Sociale Media Marketing, naast SEO zoekmachine optimalisatie en SEA zoekmachine adverteren maar ook Conversie Optimalisatie steeds onderdeel dient te zijn van een globale online marketing campagne. We gooien al onze expertise samen op vlak van SEO , SEA , social media en e-mail marketing om er voor te zorgen dat je bedrijf de aandacht krijgt die het verdient.

 

Stap nummer twee is ervoor zorgen dat er voldoende mensen je website of webshop bezoeken want klanten die je bedrijf nog niet kennen, komen niet meteen op jouw website of webshop terecht. Ook hier wordt best wat onderzoek gedaan naar wat de meest geschikte kanalen zijn: Zo zal hier de doelgroep een grote rol spelen, maar ook de aard van het aangeboden product of dienst, en zelfs de reeds beschikbare online infrastructuur. Internet Marketing is meer dan alleen verkeer naar uw website brengen, bezoekers moeten zich ook omzetten in klanten en het rendement van uw investering maximaliseren.

Als het gaat over de technische SEO van je website, over het ‘iets doen’ met je bezoekers, over het bouwen van een backlink-portfolio, over het groeien van je social-media-volgers, over het zoeken en contact leggen met influencers, en meer, weten wij een degelijk woordje mee te praten. Als u opzoek bent naar een goedkoop online marketing bureau om uw marketingbudget te verspillen, laat het ons weten en wij zullen u graag elders doorverwijzen. Dankzij Google Analytics kan u heel wat te weten komen, en ook conversie-tracking moet worden opgevolg d zodat u beseft hoeveel uw website u werkelijk oplevert.